Wat eyebrow lift precies? 

Een eyebrow lift (wenkbrauwlift) is een procedure die het uiterlijk van verslapte wenkbrauwen verbetert. Eyebrow lift kan worden bereikt met spierontspanner, dat werkt als een spierverslapper en helpt de wenkbrauw iets te liften. Door eyebrow lift toe te passen zie je er jeugdiger en wakkerder uit zonder dat er in de wenkbrauw hoeft te worden gesneden of geknipt. Het levert niet alleen esthetische resultaten op, het zorgt ook voor een meer uitgeruste, ontspannen en positieve blik. Eyebrow lift  wordt uitgevoerd met behulp van zorgvuldige injecties van BOTOX. Eyebrow lift is een effectieve manier om jeugdig uitziende wenkbrauwen te krijgen zonder permanente veranderingen. 

Hoe werkt eyebrow lift  het precies? 

Eyebrow lift  is een innovatieve, minimaal-invasieve procedure dat ervoor zorgt dat de wenkbrauwen gelift worden. Het proces van eyebrow lift begint met twee kleine injecties met spierontspanner die een specifieke spier in de buurt van de wenkbrauw ontspant. Dit geeft een liftend effect op de wenkbrauwen (eyebrow lift), waardoor een jeugdige en mooie uitstraling ontstaat. Eyebrow lift wordt steeds populairder bij mensen die hun esthetiek willen verbeteren zonder hun toevlucht te hoeven nemen tot meer invasieve behandelingen zoals chirurgie. De effecten houden 3 tot 6 maanden aan, waardoor een eyebrow lift een geweldige oplossing is voor mensen die op zoek zijn naar subtiele veranderingen in het gezichtsuiterlijk zonder langdurige verplichtingen of risico’s die gepaard gaan met chirurgie.  

Wat zijn de voordelen van eyebrow lift ?  

Een eyebrow lift is een eenvoudige en gemakkelijke manier om jezelf een instant update te geven. Door eyebrow lift, kun je een meer open, frisse en jeugdige blik bereiken die je uiterlijk kan helpen opfleuren en je de hele dag een fris gevoel geeft. De wenkbrauwlift zorgt voor extra lift voor je wenkbrauwen, zodat ze hoger lijken dan ooit tevoren, wat wonderen doet om je gezicht er wakkerder uit te laten zien. Dankzij de lage kosten in combinatie met het gebruiksgemak is eyebrow lift een van de eenvoudigste en toch meest effectieve manieren om je look op te frissen. Probeer er nu een en ervaar al deze geweldige voordelen! 

Wat zijn de nadelen van eyebrow lift ? 

Een eyebrow lift is een schoonheidsbehandeling om de wenkbrauwen te liften en vorm te geven, zodat ze er jeugdiger uitzien. Zoals bij elke niet-invasieve cosmetische procedure is er ook aan eyebrow lift enkele nadelen verbonden. Ten eerste zijn de effecten van eyebrow lift tijdelijk; de behandeling moet na verloop van tijd opnieuw gedaan worden zodat het effect merkbaar blijft. Daarnaast kan het relatief duur zijn. Eyebrow lift wordt gezien als een veilige en minder invasief  behandeling dan traditionele plastische chirurgie, waardoor het een aantrekkelijke optie is voor wie zijn gezicht nieuw leven wil inblazen zonder het ongemak en de kosten van een operatie. 

Zijn er alternatieven voor eyebrow lift ?  

Een eyebrow lift met spierontspanner kan een geweldige manier zijn om wenkbrauwen te liften voor meer open en frisse blik. Maar er zijn natuurlijk ook ander opties dan spierontspanner voor een eyebrow lift   zoals een PDO draadlift en een chirurgische eyebrow lift. Een PDO (polydioxanone) draad is een absorbeerbare draad die onder andere gebruikt kan worden voor een eyebrow lift om de wenkbrauw direct extra te liften. Bij de chirurgische eyebrow lift wordt een incisie gemaakt aan de rand van elke wenkbrauw, waarna overtollige huid en vet aan de onderkant worden verwijderd en de spieren die de hangende wenkbrauwen veroorzaken weer worden vastgezet voor een meer gedefinieerde boog en een natuurlijke look. Beide opties zijn effectief maar zijn invasiever eyebrow lift met spierontspanner.  

Waarom moet je eyebrow lift laten uitvoeren bij aestheticmedicocenter.nl/? 

Als je een eyebrow lift  overweegt bij Aesthetic Medico Center, dan maakt u een verstandige keuze. Alle behandelingen worden uitgevoerd door een BIG geregistreerde arts die een hoge standaard van medische vaardigheid heeft bereikt. Bij Aesthetic Medico Center gebruiken alleen producten van topmerken. Zo gebruiken we voor een eyebrow lift met spierontspanner A-merk spierontspanner. Bij Aesthetic Medico Center krijg je een persoonlijke benadering en wij nemen ruim de tijd voor je om al je vragen te beantwoorden. Bovendien hebben we ruime openingstijden, zodat het altijd in je  agenda past. Kom naar Aesthetic Medico Center voor de eyebrow lift behandeling en u zult er geen spijt van krijgen! 

Binnen wat voor termijn moet je eyebrow lift  je opnieuw uitvoeren ? 

Over het algemeen zorgt spierontspanner voor een liftend effect van de wenkbrauwen dat 3 tot 6 maanden kan aanhouden. Dit tijdsbestek kan echter worden beïnvloed door vele variabelen, zoals de dosering en de reactie van de individuele patiënt. Als u op zoek bent naar langdurige resultaten is het daarom raadzaam om binnen 4 tot 5 maanden een nieuwe behandeling te ondergaan om de ideale elevatie van de wenkbrauwen te bereiken. Dit zorgt voor een soepele overgang van de ene behandelingscyclus naar de volgende, waardoor de effectiviteit na verloop van tijd optimaal is. 

Hoeveel kost eyebrow lift ? 

Een eyebrow lift is een relatief goedkope behandeling die vaak “een halve zone” wordt genoemd. Bij Aesthetic Medico Center wordt eyebrow lift uitgevoerd met Azalure  en het kost 70 euro. Maar waarom zou je je beperken tot slechts een halve zone als je kunt upgraden naar een combideal en nog meer vervelende rimpels behandelen ? Worden er meerdere zones tegelijk behandeld dan kost een eyebrow lift nog minder of zelfs gratis. Heb je nog vragen over eyebrow lift, de kosten of heb je gewoon meer informatie nodig aarzel dan niet om contact op te nemen.