Waarom kiezen voor laserontharing?

Ongewenst haargroei kan erg vervelend zijn, vooral als het goed zichtbaar is. Denk bijvoorbeeld aan de overbeharing van het gezicht, armen en benen. Met een laser is het mogelijk om ongewenst haar permanent te verwijderen zonder pijnlijke en vervelende ongemakken zoals harsen, scheren en epileren.

Bij Aesthetic Medico Center hechten wij veel waarde aan uw gezondheid en veiligheid tevens willen wij het beste resultaat behalen. Daarom gebruiken wij apparatuur dat een FDA en EC keurmerk heeft.

Uw voordelen

✓ Geen ongewenste haren
✓ Geen last van stoppels
✓ Geen ingegroeide haartjes
✓ Geen scheerirritatie
✓ Geen ontsteking aan de haarwortel
✓ Gladdere huid

State of the art apparatuur

Wij ontharen met Soprano Titanium van Alma laser. Het is het beste en meest geavanceerde ontharingsapparaat op dit moment. Veel gerenommeerde en toonaangevende klinieken, dermatologen en andere specialisten over de hele wereld werken graag met Soprano Titanium, vanwege zijn ongeëvenaarde kwaliteit. Bekijk hieronder een aantal andere voordelen:

Pijnloos ontharen

Verkoeling waardoor de behandeling pijnloos verloopt.

Voor alle huidtypes

Effectief bij alle verschillende huidtypes.

Handstuk van 4cm2

Grote oppervlaktes kunnen snel en effectief behandeld worden. 

Soprano Titanium

Trotse winnaar van “My face my body” award waardoor u gegarandeerd bent van het beste mogelijke behandeling.

Voor en nazorg bij laserontharing

Het wordt aangeraden om ongeveer 4 á 5 weken voor de eerste behandeling alleen te scheren en niet te epileren, plukken of het gebuik maken van ontharingscrème.

U kunt het beste één dag voor de behandeling het gebied wat u wilt ontharen scheren. Na de behandeling zult u instructies ontvangen wat u wel en niet mag doen, dit is afhankelijk van gekozen ontharingstechniek die gekozen is door de specialist.

Volg ons op Instagram

Een afspraak maken?

Via onderstaande button kunt u gemakkelijk vrijblijvend een afspraak maken