1. FAQ over Gezichtshaar laseren: Wat is het precies? 

Gezichtshaar kan vervelend en niet esthetisch worden ervaren. Gezichtshaar laseren is een heel populaire behandeling, dat komt omdat het ongewenst haar het makkelijkste waarneembaar is op het gezicht.  Je kan gezichtshaar op verschillende manieren (laten) verwijderen, denk aan scheren, epileren, harsen, IPL en laseren. Alle bovengenoemde methodes hebben een gemeenschappelijke doel, lichaam en/of het gezicht permanent te ontharen.  Gezichtshaar laseren is wel het beste manier om je gezicht permanent te ontharen. Helaas is het niet met een behandeling weg, je moet wel aantal keren je  gezichtshaar  laseren voor een goede resultaat.  

2. FAQ over Gezichtshaar laseren: Hoe werkt het precies? 

Gezichtshaar laseren doe je met een, de naam zegt het al, laserapparaat. Het liefst een apparaat dat sterk genoeg is om een goed resultaat te behalen. Als je veiligheid belangrijk vindt dan een medisch apparaat met EC en FDA goedkeuring. Bij Aesthetic Medico Center maken we gebruik van originele Soprano Titanium. Deze combineert drie verschillende golflengtes in een handstuk (Diode, Alexandrite en Yag) waardoor alle huidtypes (zelfs zongebruind huid) behandeld kunnen worden.   

Elke type lasergolf dringt tot een andere diepte in de huid, dat zorgt ervoor dat op verschillende dieptes gelegen haarfollikels bereikt worden. Zo worden de haarwortels verwarmd en vernietigd. 

3. FAQ over Gezichtshaar laseren: Wat zijn de voordelen? 

Er zijn velen voordelen te bedenken wanneer je gaat kiezen voor gezichtshaar laseren. Vanaf eerste behandeling zul je verschil merken in beharing. In tegenstelling tot andere methodes (epileren, harsen, scheren etc) geeft gezichtshaar laseren een definitief resultaat en helpt je om verdere ongemakken (ingegroeide haartjes, ontstekingen, irritaties, stoppeltjes) die je wel hebt na scheren, epileren, harsen  te voorkomen. Behalve dat na het gezichtshaar laseren je definitief verlost bent van ongewenst haargroei krijg je ook een zijdezachte en soepele huid. Daarnaast zal je zelfvertrouwen ook toenemen want je zult er gewoon goed, fris en verzorgt uitzien. 

4. FAQ over Gezichtshaar laseren: Wat zijn de nadelen? 

Nadelen zijn er eigenlijk niet, wel zijn er relatieve nadelen met betrekking tot gezichtshaar laseren. Het is een relatief dure aangelegenheid, het is algemeen bekend dat gezichtshaar laseren duurder is dan bijvoorbeeld scheren of harsen. Het is relatief duur want denk aan alle scheermesjes, hars strips, bezoekjes aan wax salons en dat zolang er haar op je gezicht groeit. Alles bij elkaar opgeteld wordt het toch duurder dan gezichtshaar laseren. Voor het laseren moet je de deur uit terwijl bij andere methodes kan je het vaak thuis uitvoeren en je moet je houden aan voorgestelde behandelschema. 

5. FAQ over Gezichtshaar laseren: Zijn er alternatieven? 

Er zijn altijd alternatieve opties. Alternatieve behandelopties zijn heel bekend en worden vaak toegepast. Dan gaat het om scheren, waxen, epileren, IPL en thuis gezichtshaar laseren. Scheren, waxen en epileren zijn sowieso geen opties waarbij het haar niet meer terug groeit. Thuislaser apparaat is niet sterk genoeg, bij IPL wordt het energie niet verspreidt over een groette oppervlakte waardoor het minder effectief is. Gezichtshaar laseren in een kliniek met een kwalitatief goed apparaat is toch het beste optie vanwege permanente resultaat dat je bereikt. Wat alleen zo worden de haarwortels zo verwarmd dat het permanent definitief beschadigd raken. 

 

6. FAQ over Gezichtshaar laseren: Waarom moet je deze behandeling laten doen bij aestheticmedicocenter.nl/? 

Er zijn veel salons waar aan laser ontharing wordt gedaan. Er zijn aantal aspecten waar je op moet letten om een weloverwogen keuze te kunnen maken. Allereerst moet het personeel geschoold zijn, volgende belangrijke aspect is het apparaat waarmee er gelaserd wordt. Het moet een EC en evt. FDA goedkeuring hebben en een medisch goedgekeurd apparaat zijn om veilig behandeld te kunnen worden. Wij voldoen aan alle bovengenoemde punten, bij Aesthetic Medico Center beschikken we over originele Soprano Titanium. Niet voor niks heeft het “My face my body” en “Best new treatment of the year” award gewonnen. Behalve dat we best mogelijke behandeling aanbieden hanteren wij ook zeer scherpe prijzen. Nieuwsgierig geworden? Book een gratis proefbehandeling. 

7. FAQ over Gezichtshaar laseren: Binnen wat voor termijn moet je je opnieuw laten behandelen? 

Helaas ben je met een keer je gezichtshaar laseren niet van je ongewenst haargroei af. Voor een goede resultaat is het dus noodzakelijk om je gezichtshaar een aantal keren te laten laseren. Hoeveel behandelingen het uiteindelijk zullen zijn is afhankelijk van verschillende factoren zoals dichtheid en structuur van het haar maar ook de kleur en de dikte. Het gelaat is een moeilijke regio om te behandelen daarom heb je iets meer behandelingen nodig dan elders op het lichaam. Voor een goede resultaat zijn er gemiddeld acht tot tien behandelingen nodig met een tussenpauze van vier weken. 

8. FAQ over Gezichtshaar laseren: Hoe veel kost het? 

Gezichtshaar laseren is een relatief goedkope behandeling omdat het om een klein gebied gaat bovendien is het ook een veelgevraagde behandelgebied. Zoals u van ons gewend bent hanteren wij altijd zeer scherpe prijzen. Tegelijkertijd houden we kwaliteit en service erg hoog. Onze tarieven liggen gemiddeld 50% lager dan bij onze concurrenten. Met in acht neming dat het wel om vergelijkbare apparaat en/of materialen betreft. Dit kunnen we realiseren door onze vast lasten laag te houden en daar profiteert u van. Gezichtshaar laseren kost bij ons maar € 40 euro terwijl er elders ongeveer €120 voor gevraagd wordt.