Wat is rug ontharen precies het precies ? 

Rug ontharen is een populaire procedure die veel mensen kiezen om te ondergaan. Bij het rug ontharen wordt een speciaal laserapparaat gebruikt daarbij wordt het gebied lichtjes verwarmd. De warmte beschadigt de follikels waardoor het rughaar niet meer terug groeit. Rug ontharen met behulp van laser is gemakkelijker dan andere methoden zoals scheren of harsen. Laserontharing is snel en kan in één keer worden uitgevoerd, met minimale pijn tijdens de procedure. Het is niet alleen een effectieve manier om rug te onthaar, maar de resultaten zijn ook langdurig als ze goed worden uitgevoerd door deskundige professionals. Heb je nog geen beslissing genomen en heb je nog vragen? Neem vrijblijvend contact op en wij zullen al je vragen beantwoorden. 

Hoe werkt rug ontharen precies ? 

Rug ontharen met laser is een revolutionaire ontharingsbehandeling die al tientallen jaren bestaat. Rug ontharen doen wij met ongeëvenaarde Soprano Titanium met gepatenteerde SHR-technologie. Dankzijn SHR wordt de energie geleidelijk opgebouwd wat resulteert in een nagenoeg pijnvrije behandeling. Daarnaast wordt de laserkop continu gekoeld tot wel -4 graden Cellsius waardoor de overtollige warmte afgevoerd wordt. Om nog meer warmte af te kunnen voeren wordt ook nog gebruikt gemaakt van koelgel. Op deze manier wordt de rug ontharen snel, efficiënt en nagenoeg pijnvrij. Neem afscheid van rughaar en geniet van een gladdere en mooiere huid!  

Wat zijn de voordelen van rug ontharen ? 

Laser ontharing is een geweldige oplossing voor degenen die onder andere rug ontharen overweegt. Rus ontharen met een laser is zonder het gedoe van pijnlijke harsen of scheren. Niet alleen is het handiger, maar het biedt ook een aantal voordelen op lange termijn.  Met laserbehandeling  zorg je  voor een permanente vermindering van rughaar, waardoor je het niet meer dagelijks hoeft te scheren. Bovendien zijn laserbehandelingen veiliger omdat ze gericht zijn op de haarzakjes in de rug en de omliggende huid onbeschadigd laten. In tegenstelling tot elektrolyse en harsen doet rug ontharen met laser weinig pijn of ongemak en kan snel uitgevoerd worden. Dus als je op zoek bent naar een effectieve en efficiënte methode om uw rug te ontharen, kijk dan niet verder dan laserbehandelingen!  

Wat zijn de nadelen van rug ontharen ? 

Rug ontharen met behulp van lasertechnologie wordt steeds populairder, omdat het een relatief pijnloze en langdurige oplossing is. Helaas heeft het proces enkele nadelen. Rug ontharen met laser is duurder dan andere ontharingstechnieken zoals harsen of scheren. Bovendien ben je na een behandeling niet klaar dus je moet rekening houden met regelmatige sessies om de gewenste resultaten te behalen en te behouden. Meestal is het een kuur van aantal behandelingen verspreid over meerdere maanden. Het kan ook oncomfortabel zijn voor mensen met een gevoelige huid en het kan bijwerkingen veroorzaken zoals brandwonden of korsten als het verkeerd wordt uitgevoerd. Al deze factoren moeten worden overwogen voordat je kiest voor laser ontharing van de rug.  

Zijn er alternatieven voor rug ontharen met een laser ? 

Als het gaat om rug ontharen, kiezen veel mensen voor laserontharing als behandelingsoptie maar deze kan een dure oplossing zijn.  Rug ontharen met een laser is niet de enige optie; er zijn verschillende alternatieven die zowel voor- als nadelen hebben. Bijvoorbeeld, rug ontharen d.m.v. scheren het  heeft niet dezelfde kosten als laser ontharing, maar vereist wel meer tijd en moeite. En de haren groeien terug binnen enkele dagen. Harsen is een andere populaire ontharingsmethode, maar kan behoorlijk pijnlijk zijn en huidirritatie veroorzaken. Uiteindelijk is het belangrijk om alle voor- en nadelen van elke optie te evalueren om een weloverwogen beslissing te kunnen nemen.  

Waarom moet je rug ontharen bij aestheticmedicocenter.nl/  laten doen ? 

Opzoek naar een kliniek voor rug ontharen dan is het sterk aanbevolen om de procedure uit te voeren bij Aesthetic Medico Center. Onze gecertificeerde lasertherapeuten voeren de behandelingen uit met precisie en expertise, met behulp van gerenommeerde Soprano Titanium. Soprano Titanium is een medische apparaat die ook goedgekeurd is  door de Federal Drug Administration (FDA) en heeft een CE-keurmerk. Dit alles tegen zeer redelijke prijzen waardoor  rug ontharen haalbaar en betaalbaar blijft! Maak van Aesthetic Medico Center jouw eerste keuze als jij je rug wilt ontharen (of een andere lichaamsdeel). Kiest voor een veilige en effectieve ontharingsprocedure!  

Binnen wat voor termijn moet je rug ontharen opnieuw laten uitvoeren ? 

Een belangrijke factor tot het beste resultaat is de juiste behandelinterval. Voor rug ontharen is de optimale termijn voor de vervolgbehandelingen over het algemeen zes tot acht weken. Dit moet echter op individuele basis worden besproken en bepaald, aangezien verschillende factoren een rol kunnen spelen bij de frequentie van deze behandelingen. Afhankelijk van het huidtype, genetica, en andere factoren die bijdragen aan de haargroei en de sterkte van de follikels, moet de interval voor rug ontharen aangepast worden. Voor wie op zoek is naar ontharingsprocedures voor de rug, is het beste om met een gekwalificeerde behandelaar te bespreken welke tijdlijn het beste zal werken. 

Hoe veel kost rug ontharen ? 

Op zoek naar een kliniek voor het rug ontharen ? Kijk niet verder dan Aesthetic Medico Center! Als een van de topaanbieders van ontharingsprocedures voor de rug bieden wij een revolutionaire en betrouwbare oplossing: de Soprano Titanium. Met dit ultramoderne apparaat is rug ontharen snel en betrouwbaar, en dat voor de ongelooflijk scherpe prijs van slechts 60 euro. Ons team is er om u tijdens het hele proces te ondersteunen en ervoor te zorgen dat u het gewenste resultaat krijgt. Als u ons kiest voor rug ontharen, dan kunt u gerust zijn in de wetenschap dat u kwaliteitszorg en betaalbare prijzen krijgt!