1. FAQ over Gummy smile: Wat is het precies ? 

Een gummy smile (tandvleeslach) valt op door de hoeveelheid tandvlees die te zien is als iemand lacht. Het wordt meestal gekenmerkt door te ver naar achteren getrokken lippen en overmatig tandvlees. In sommige gevallen kan gummy smile het moeilijk maken voor mensen om zich zelfverzekerd te voelen in hun glimlach. Gelukkig zijn er medische behandelingen beschikbaar waarmee het met een simpele behandeling verholpen kan worden. Met het juiste behandelplan van een gekwalificeerde specialist hoeft gummy smile niet iets te zijn dat iemand ervan weerhoudt zich goed te voelen over zijn glimlach! 

2. FAQ over Gummy smile: Hoe wordt gummy smile behandeld ? 

Gummy smile is een cosmetisch tandheelkundig probleem dat kan worden behandeld met behulp van spierontspanner. Door de spieren van de bovenlip met behulp van spierontspanner te ontspannen neemt de hoeveelheid zichtbare tandvlees af. Dit kan leiden tot een beter uiterlijk en meer zelfvertrouwen bij de patiënt. De procedure verloopt relatief snel en brengt weinig ongemak met zich mee. Indien uitgevoerd door een ervaren arts, is een correctie van de gummy smile met spierontspanner veilig, snel en effectief. Het is belangrijk op te merken dat de resultaten per patiënt kunnen verschillen, afhankelijk van hun individuele kenmerken en anatomische variaties. 

3. FAQ over Gummy smile: Wat zijn de voordelen? 

 Een gummy smile ontstaat wanneer het bovenste tandvlees zichtbaar is tijdens iemands glimlach, waardoor een onaangename of gomachtige uitstraling ontstaat. Behandeling met spierontspanner kan heel effectief zijn om dit probleem aan te pakken door de onderliggende spieren aan te pakken die bijdragen aan een te grote tandvleesuitstraling. spierontspanner ontspant deze spieren tijdelijk, zodat het tandvlees niet langer zichtbaar is tijdens het glimlachen. De behandeling van gummy smiles met spierontspanner heeft verschillende voordelen, zoals een niet-invasieve behandelmethode met minimale hersteltijd en zeer natuurlijk ogende resultaten. Het is ook een snelle procedure die onmiddellijke verbetering biedt, zonder extra kosten of pijn. Bovendien biedt het langdurige resultaten, afhankelijk van de behoeften van het individu, met een esthetischer glimlach als resultaat. 

4. FAQ over Gummy smile: Wat zijn de nadelen? 

Een gummy smile kan voor veel mensen een gênant gezichtskenmerk zijn, en spierontspanner is een optie voor mensen die het willen verminderen. De behandeling heeft echter ook enkele nadelen. Het is een behandeling dat slechts van tijdelijk aard is waardoor het na verloop van tijd opnieuw uitgevoerd moet  worden.. Bovendien kunnen de kosten, afhankelijk van waar u de behandeling laat uitvoeren, snel hoog oplopen, waardoor het voor sommige mensen een onbetaalbare keuze wordt. 

5. FAQ over Gummy smile: Zijn er alternatieven? 

Wie lijdt aan een gummy smile, die wordt gekenmerkt door het laten zien van overmatig tandvlees bij het lachen of glimlachen, heeft alternatieven voor de behandeling met spierontspanner. Er kan bijvoorbeeld een gingivectomie (tandvleescorrectie) worden uitgevoerd, waarbij het tandvlees boven de tanden opnieuw wordt ingekort  zodat er een beter evenwicht ontstaat tussen het tandvlees en de tanden bij het lachen. Een andere mogelijkheid is een liprepositioneringsoperatie voor gummy smile patiënten; deze procedure elimineert overtollig tandvlees door de bovenlip te verkleinen of te herpositioneren. Tot slot kan ook een beugel worden gebruikt om tandvleesproblemen bij een gummy smile aan te pakken. Ongeacht hoe u uw problemen met de gummy smile wilt aanpakken, er zijn mogelijkheden! 

6. FAQ over Gummy smile: Waarom moet je deze behandeling laten doen bij aestheticmedicocenter.nl/? 

De gummy smile is een cosmetisch probleem waar veel mensen mee te maken hebben en waar ze zich steeds meer van bewust worden. Als u op zoek bent naar een ervaren arts om deze aandoening te helpen behandelen, dan is het Aesthetic Medico Center de plek waar u terecht kunt. Ons centrum beschikt over een BIG-geregistreerde arts die uitgebreide ervaring heeft met de behandeling van gummy smile, zodat u kunt vertrouwen op zijn expertise. Bovendien is elk alternatief waarvoor u kiest – of het nu spierontspanner is of iets anders – bij ons mogelijk! Hier bij Aesthetic Medico Center zijn we toegewijd om onze cliënten te helpen zich op hun best te voelen en er goed uit te zien. 

7. FAQ over Gummy smile: Binnen wat voor termijn moet je je opnieuw laten behandelen ? 

De behandeling van gummy smile met spierontspanner kan leiden tot geweldige esthetische resultaten. Zoals alle behandelingen met spierontspanner dus ook de behandeling voor gummy smile is van tijdelijk aard. Gemiddeld moet de behandeling van gummy smile om  de vier maanden worden herhaald, maar het is belangrijk om ervoor te zorgen dat er voldoende tijd tussen de behandelingen zit. Het effect is te zien na ongeveer twee weken en na drie maanden zul je merken dat het effect steeds minder wordt. 

Het is het beste om met een ervaren professional te spreken die een ideale tijdlijn voor uw specifieke situatie kan aanbevelen. 

8. FAQ over Gummy smile: Hoe veel kost het?  

Een gummy smile kan hinderlijk zijn, waarbij het tandvlees meer te zien is dan zou moeten als je lacht! Met spierontspannerbehandeling kan gummy smile gemakkelijk en snel worden behandeld. Over het algemeen worden spierontspannerbehandelingen per zone berekend. Behandeling van gummy smile wordt als halve zone berekend waardoor het ongelooflijk betaalbaar is om voorgoed van je gummy smile af te komen! Bij Aesthetic Medico Center betaal je slechts 75 euro voor een A-merk spierontspanner (A-merk spierontspanner). Zo wordt een gummy smile behandeling toegankelijk en haalbaar voor iedereen die dat wil.