Fillers

Naarmate men ouder wordt worden de tekenen van veroudering steeds zichtbaarder. Hierdoor kan je er moe of nors uitzien terwijl je je prima voelt dit kan het moment zijn dat je een filler behandeling kan ondergaan. Een fillerbehandeling herstelt volumeverlies in je gezicht waardoor je niet alleen goed voelt maar ook er goed uit ziet. Fillers zijn gelachtige stoffen dat in/onder de huid worden geïnjecteerd voor herstel en verjonging van de huid. Meest gangbare fillers zijn op basis van hyaluronzuur, hyaluronzuur is een stof dat ook van nature in het lichaam voorkomt en zorgt voor hydratatie van de huid.

Wat zijn fillers?

Hyaluronzuurfillers behoren tot de meest populaire fillers op de huidige markt voor mensen die rimpels willen verminderen of hun gezicht  meer volume willen geven. Maar hoe werken ze precies? Hyaluronzuur is een natuurlijk voorkomende stof die helpt de huid gehydrateerd en vol te houden. Wanneer de filler in de huid wordt geïnjecteerd, werkt het als een spons die water absorbeert en rimpels en lijntjes helpt op te vullen. De resultaten zijn onmiddellijk en kunnen zes maanden of langer aanhouden, waardoor fillers een uitstekende optie zijn voor mensen die op zoek zijn naar een snelle en eenvoudige manier om een gladdere, jeugdiger uitziende huid te krijgen.

Wat zijn de voordelen van fillers?

Fillers op basis van hyaluronzuur behoren tot de populairste fillers op de markt. Dat komt omdat ze een aantal voordelen bieden ten opzichte van andere soorten fillers. Ten eerste is hyaluronzuur een stof die van nature voorkomt in het menselijk lichaam, dus er is geen risico op een allergische reactie. Ten tweede zijn de fillers tijdelijk en 100% oplosbaar, dus als de resultaten u niet bevallen, verdwijnen ze uiteindelijk vanzelf of ze worden opgelost. Ten slotte geven fillers op basis van hyaluronzuur zeer natuurlijk ogende resultaten. Als u overweegt om een filler behandeling te ondergaan, zijn fillers op basis van hyaluronzuur zeker het overwegen waard.

Wat zijn de nadelen van fillers?

Hoewel filler op basis van hyaluronzuur een populaire keuze zijn voor mensen die rimpels en fijne lijntjes willen verminderen, zijn er ook enkele nadelen waar u rekening mee moet houden voordat u de behandeling ondergaat. Een van de nadelen is dat de fillers niet permanent zijn en uiteindelijk worden afgebroken en door het lichaam worden afgevoerd. Dit betekent dat de patiënt meerdere behandelingen moet ondergaan om het resultaat te behouden. Bovendien kunnen fillers soms bijwerkingen veroorzaken zoals zwelling, blauwe plekken en roodheid. Hoewel deze effecten meestal tijdelijk zijn, kunnen ze voor sommige patiënten vervelend zijn. Er bestaat ook een risico dat fillers gaan migreren dan moet het m.b.v. een injectie opgelost worden.

Ik ben bang voor fillers, zijn er alternatieve behandelingen?

Fillers worden gebruikt om de huid voller en jeugdiger te maken. Het meest gebruikte type filler is hyaluronzuur, dat van nature in het lichaam voorkomt. Er zijn echter ook alternatieve fillers beschikbaar die vergelijkbare resultaten opleveren. Polymelkzuur is zo’n alternatief. Een andere optie is calciumhydroxylapatiet. Ten slotte zijn er ook fillers die uit vetweefsel worden gemaakt. Deze fillers worden uit het eigen lichaam van de patiënt gehaald en veroorzaken. Vettransplantatie is een meer invasieve procedure dan het gebruik van andere soorten fillers, maar kan zeer natuurlijk ogende resultaten opleveren.

Waarom ik fillers laten zetten door aestheticmedicocenter.nl/?

Aesthetic Medico Center is er trots op fillers op basis van hyaluronzuur aan te bieden tegen zeer concurrerende prijzen. Wij gebruiken fillers van de hoogste kwaliteit van het merk Restylane deze fillers zijn 100% oplosbaar. Naarmate we ouder worden, produceert ons lichaam steeds minder hyaluronzuur, wat leidt tot een droge, gerimpelde huid. Restylane fillers kunnen dit tegengaan door de voorraad hyaluronzuur in het lichaam aan te vullen. Als u geïnteresseerd bent in het verjongen van uw uiterlijk met fillers, neem dan vandaag nog contact op met Aesthetic Medico Center voor een afspraak.

Wanneer moeten mijn fillers opnieuw gedaan worden?

Wij gebruiken enkel tijdelijke fillers wat inhoudt dat de behandeling van tijd tot tijd herhaald moet worden om gewenste / behaalde resultaat te kunnen behouden. Wat de behandelinterval is hangt af van consistentie van de filler en het gebied waar het geïnjecteerd is maar het verschilt ook van persoon tot persoon. Over het algemeen kunt u ervan uitgaan dat de fillers van zes maanden tot ruim een jaar zullen blijven. Fillers in de lippen blijven over het algemeen het kortste zitten langs de kaaklijn en jukbeenderen het langst .

Hoe veel kost het om fillers te zetten?

Fillers zijn een geweldige manier om een jeugdig uiterlijk te krijgen zonder een operatie te ondergaan. Fillers kunnen worden gebruikt om volume aan het gezicht toe te voegen, rimpels te verminderen en het uiterlijk van de huid te verbeteren. De kosten voor een filler behandeling worden over het algemeen berekend per ml gebruikte filler. Wij gebruiken uitsluitend hoogwaardige materialen daarom hebben we voor de fillers gekozen voor het merk Restylane. Wij rekenen per gebruikte ml filler slechts € 250 en voor elke volgende           ml € 200. Terwijl voor Restylane fillers worden bij andere klinieken rond € 350 gerekend.