Laser ontharen Rotterdam

Laser ontharen Rotterdam bij Aesthetic Medico Center is de manier om van ongewenst haargroei af te komen. Ongewenst haar op het lichaam kan erg vervelend zijn vooral als het op een plek is waar het goed zichtbaar is.  Ongewenst haar kan op verschillende manieren worden verwijderd zoals scheren, epileren, harsen, IPL en laser ontharen. Laser ontharen is het beste methode om van ongewenst haargroei af te komen want alleen met laser ben je er definitief van je ongewenst haargroei af. Laser ontharen Rotterdam bij Aesthetic Medico Center kunnen we alle huidtypes behandelen hele jaar door ook zongebruind huid. 

FAQ 1 over Laseren ontharen Rotterdam: Hoe werkt het precies?  

Laser ontharen werkt met verschillende lasergoven. Laser ontharen Rotterdam bij Aesthetic Medico Center maakt gebruik een van beste laser ontharingsapparaten van dit moment namelijk Soprano Titanium van Alma lasers.  Deze revolutionaire laser ontharingsapparaat combineert drie verschillende golflengtes (Alexandrite, Yag en Diode) waardoor alle huistypes behandeld kunnen worden. Soprano Titanium maakt gebruik van gepatenteerde 3D SHR in-motion techniek, de haarzakjes worden langzaam door middel van lasergolven verwarmd en beschadigd. Elke lasergolf dringt net tot een andere diepte door in de huid, waardoor op verschillende dieptes gelegen haarzakjes bereikt en beschadigd worden. Om de behandeling comfortabel te houden wordt de huid constant gekoeld met ICE PLUS  koelsysteem en koelgel. 

FAQ 2 over Laseren ontharen Rotterdam: Wat zijn de voordelen?

Laser ontharen Rotterdam biedt vele voordelen ten opzichte van andere ontharingstechnieken. Grootste voordeel van laser ontharen is dat het definitief is dus de haren zullen niet meer terug komen. Want je hoeft bijvoorbeeld niet meer steeds na te denken of je je favoriete rokje  wel kan dragen.  Na het ontharen met andere ontharingstechnieken zullen de haren weer terug groeien. Bovendien alle ongemakken (irritaties, ontstoken haarzakjes, stoppeltjes)  dat je wel hebt na het epileren, harsen en scheren heb je niet na laser ontharen. Wat er bovenop komt is dat je een zijdezachte huid aan over houdt want zelfs na één behandeling zul je verschil in haargroei huidkwaliteit merken. 

FAQ 3 over Laseren ontharen Rotterdam: Wat zijn de nadelen?

Echte nadelen die betrekking hebben op laser ontharen Rotterdam  zijn lastig te benoemen omdat ze er niet echt zijn. Een relatieve nadeel, op korte termijn,  kan je de prijs noemen want het is geen nieuws dat laserontharing met een hoogwaardige apparaat relatief duur is. Maar op den duur zal het zich terug gaan betalen, bovendien zijn de voordelen zo veel en gemak zo hoog waardoor de prijs als een relatieve nadeel gezien kan worden.  

FAQ 4 over Laseren ontharen Rotterdam: Zijn er alternatieven?  

Laser ontharen Rotterdam is niet de enige manier om van je ongewenst haargroei af te komen. Er zijn verschillende manieren om dat te bereiken, denk aan scheren, epileren, harsen, IPL en thuis laseren.. Alle opties hebben hun voor- en nadelen. Geen van deze opties is net zo krachtig als laser in een kliniek. Wat voor jou het beste is hang van je persoonlijke situatie en wensen af, er is geen standaard behandeling / methode die voor iedereen even goed werkt en het beste is. Daarom plannen we eerst een intake gesprek in zodat we je persoonlijke situatie kunnen bespreken en beoordelen. Vervolgens geven je advies en maken een plan.  

FAQ 5 over Laseren ontharen Rotterdam: Waarom moet je deze behandeling laten doen bij aestheticmedicocenter.nl?  

Er zijn veel klinieken waar je behandeling kan krijgen tegen ongewenst haar, maar niet alle klinieken zijn hetzelfde. Laser ontharen Rotterdam bij Aesthetic Medico Center krijg je het best mogelijke behandeling, dat kunnen realiseren omdat we werken met een state of the art apparatuur van hoogste klasse, namelijk met originele Soprano Titanium. Niet voor niets heeft Soprano Titanium “My face my body” award gewonnen en staat wereldwijd bekend als een van de beste laserontharings apparaten.  Onze lasertherapeute is gecertificeerd door vertegenwoordiger van Alma lasers, BlooMEDical daardoor bent u gegarandeerd van deskundig advies en behandeling. 

FAQ 6 over Laseren ontharen Rotterdam: Binnen wat voor termijn moet je je opnieuw laten behandelen?  

Laser ontharen Rotterdam of ergens anders moet je een aantal keren ondergaan. Helaas ben je met één behandeling niet van je ongewenst haar af. Je hebt altijd  meerdere behandeling nodig om een goede resultaat te kunnen behalen. Hoe vaak je laser ontharen moet ondergaan hangt af van meerdere factoren.  Dat komt door de verschillende groeifases van het haar, het te behandelen lichaamsdeel, dichtheid van het haar maar ook of je eerder al laserontharing hebt gehad. In het begin moet je vaker terug komen heb je al een aantal behandeling achter de rug dan wordt het behandelinterval steeds groter. Overigens moet je voor overbeharing op het gezicht om de vier weken behandeld worden en op het lichaam zes tot weken. 

FAQ 7 over Laseren ontharen Rotterdam:Hoeveel kost het?

Voor laser ontharen Rotterdam spierontspanner Rotterdam en alle andere behandelingen bij Aesthetic Medico Center hanteren wij zeer scherpe tarieven. Goedkoop is in dit geval zeer zeker niet duurkoop want wij gebruiken alleen de beste producten en top apparatuur. Gemiddeld zijn wij 50% goedkoper dan andere klinieken die dezelfde / vergelijkbare apparatuur gebruiken. Een uitgebreide prijslijst vind je op onze site onder het kopje “Prijslijst”. Vaak hebben we ook nog  combideals, ben je benieuwd ? Stuur gerust een berichtje. Een populaire behandeling is laserontharing van het gezicht wij vragen er €40 voor terwijl elders €120 voor gevraagd wordt. Hetzelfde geldt ook voor de oksels, bij ons kost het €30 en elders €90. Nieuwsgierig geworden? Neem een gratis proefbehandeling!!