Wat is een Soprano ICE titanium laser?

Soprano ICE Titanium laser is ’s werelds meest geavanceerde en betrouwbaarste laser ontharingsapparaat. Dit is de reden dat wij van Aestheticmedicocenter.nl een Soprano ICE Titanium laser gebruiken voor onze behandelingen. Heb jij last van ongewenst haargroei op bepaalde plekken en wil jij dit permanent verwijderen? Dan ben je bij Aesthetic Medico Center aan het juiste adres. Wij kunnen jou van alle wensen voorzien en je volledig behandelen doordat wij gebruik maken van de Soprano ICE Titanium laser, Soprano Titanium is een medisch goedgekeurd apparaat en heeft een FDA en EC keurmerk. Ben je geïnteresseerd wat wij voor jou kunnen betekenen?

→ Klik op de link hieronder om een afspraak te maken.

Wat zijn de voordelen van een Soprano ICE titanium laser?

De Soptrano ICE titanium laser heeft veel voordelen. Dankzijn de royale tipgrootte van 4cm2 en het geavanceerde koelsysteem verlopen de behandeling snel en pijnloos. Met zijn exclusieve 3D-technologie combineert Soprano Titanium de voordelen van drie meest effectieve golflengten (Alexandrite, Diode en Yag) in één handstuk. Gelijktijdige activatie van deze golflengten zorgt ervoor dat op verschillende dieptes gelegen haarzakjes tegelijk behandeld kunnen worden.

Superieure SHR technologie is de enige klinisch bewezen methode voor de meest veilige methode voor alle huidtypen, inclusief donkere en zongebruinde huis.

Wat zijn de alternatieven van een Soprano ICE titanium laser?

Tegenwoordig zijn er veel fabrikanten die laser ontharingsapparaten op de markt brengen. Dat maakt voor de consument erg lastig om een weloverwogen keuze te kunnen maken en het beste eruit te kiezen. Daarbij is de Soprano ICE titanium laser één van de beste ontharingsapparaten die je kan aanschaffen. Als alternatief kan er ook gekeken worden naar IPL, grote verschil tussen IPL en laser is dat bij IPL warmte verdeeld wordt over een grote oppervlakte. Bij de laser wordt alle energie geconcentreerd op een heel klein oppervlakte waardoor de resultaat veel beter is.

Wat maakt de Soprano ICE titanium laser uniek?

Waarom is Soprano ICE Titanium laser de beste keuze? Soprano Titanium heeft zich al bewezen in ontharingswereld zo heeft hij “My face my body” award gewonnen als Best New Treatment of the year. Veel gerenommeerde klinieken gebruiken op de ongekende kwaliteit en resultaten.

Behandeling is pijnloos, alle huidtypen kunnen ermee behandeld worden ook zongebruind. Gemaakt door gerenommeerde merk Alma lasers.  Alma is de bedenker van SHR techniek, veel merken gebruiken de afkorting en presenteren het als SHR techniek. Alma lasers, de maker van Soprano ICE Titanium laser, heeft geen patent op afkorting SHR wel op technologie. Dus enige echte SHR techniek wordt in Soprano ICE Titanium laser toegepast. Heeft een unieke 4 cm2 behandelkop waardoor de behandeling bijna  twee keer sneller verloopt.