Lippen opvullen

Lippen opvullen? Lippen worden opgevuld met een filler. Klinkt heel logisch maar heel vaak worden de fillers en spierontspanner door elkaar gehaald. De fillers die in Nederland veelvuldig gebruikt worden zijn tijdelijke  fillers op basis van hyaluronzuur.

Lippen opvullen met permanente fillers mag niet meer. Hyaluronzuur is een stof dat van natuur in het lichaam voorkomt. Naarmate we ouder worden wordt het  steeds minder aangemaakt.

Het merk filler dat we gebruiken om de lippen ermee op te vullen is Restylane. Het is een tijdelijke filler op basis van hyaluronzuur. Restylane is  een van de beste en gerenommeerde merken dat al ruim 20 jaar wordt toegepast en al teintallen miljoenen behandelingen ermee zijn uitgevoerd.

Lippen opvullen? Dit zijn de voordelen:

Wil je je lippen opvullen? Er zijn vele voordelen als je dit laat doen. Door de jaren heen “verdwijnen” de lippen waardoor je steeds minder lippenrood ziet. Door de lippen op te vullen breng je de jeugdige, volle, sappige uiterlijk van de lippen weer terug. Soms heb je de gewenste lippen nooit gehad en dat kan je onzeker maken.

“Ik laat me lippen niet opvullen dan lijk ik op een eend” is een veel gehoorde kritiek. Te groot opgevuld vinden wij ook niet mooi, daarom maken we altijd een persoonlijk plan. Het hoeft vaak ook niet erg opgevuld te worden, vaak is het een combinatie van vorm, contour en volume herstel. Daarom is het opvullen van de lippen volgens “ Russian lips” techniek erg populair.

Ik wil mijn lippen opvullen, maar doet dit pijn?

Lippen opvullen hoeft geen pijn te doen. Afhankelijk van de gekozen techniek wordt de filler met een canule of met een naald in de lippen geïnjecteerd. Over het algemeen zijn de lippen het gevoeligste plek wat betreft filler-behandelingen. Daarom worden de lippen voorafgaand aan de behandeling met een verdovingszalf verdoofd (andere gebieden worden niet verdoofd). Soms wordt er ook verdoofd door middel van een tandartsverdoving. Laatst genoemde verdient  niet de voorkeur in verband met scheef hangend lip door de verdoving.

Wij gebruiken extra sterke verdovingszalf dat sneller en beter verdoofd, daardoor kunnen we zeggen dat de behandeling nagenoeg pijnloos verloopt.

Hoe vaak moet ik mijn lippen opvullen?

Lippen opvullen gebeurt meerdere keren per jaar. Hoe lang een filler blijft zitten is afhankelijk van behandeld gebied, gebruikte fillersoort en hoeveelheid dat gebruikt is. Elke gerenommeerd merk heeft een aparte filler voor de lippen, in ons geval is dat Restylane Kysse. Lippen dat behandeld zijn met Restylane Kysse blijven ongeveer vijf maanden hun vorm behouden. Als het effect korter blijft dan gewenst en/of beoogd dan kiezen we voor een filler met een dikkere consistentie, Restylane Defyne. Restylane Defyne blijft ongeveer één jaar zitten. Als u nooit een lipfiller heeft gehad dan adviseren wij om 1ml te nemen. Als u besluit minder dan 1ml te nemen dan zal het effect ongeveer 3 maanden aanhouden.

Aesthetic Medico Center

Bent u onzeker over uw uiterlijk en wilt u bepaalde aspecten verbeteren? Dan bent u bij Aesthetic Medico Center aan het juiste adres

Contact

Aesthetic Medico Center

Zocherstraat 4 A
3067AT Rotterdam

06 496 379 80

info@aestheticmedicocenter.nl

KVK 84341769