Fronsrimpel spierontspanner

Fronsrimpel spierontspanner is een van de meest voorkomende behandeling. Fronsrimpel is een diepe rimpel tussen je wenkbrauwen, zowel mannen als vrouwen kunnen er last van hebben. Bij mannen kan het wat uitgesproken zijn omdat over het algemeen mannen gespierder zijn en sterkere spieren hebben. Fronsrimpel zorgt voor een boze blik of geeft een verontruste uitstraling.

Wij spannen onze gezichtsspieren de hele dag door en naarmate de huid dunner wordt, ontstaan er meer rimpels.

Met een fronsrimpel spierontspanner behandeling is de frons verleden tijd. Het is een snelle en vrij pijnloze behandeling.  Er worden op een paar plekken zeer kleine hoeveelheden spierontspanner (spierontspanner) geïnjecteerd. Waardoor de spieren niet meer kunnen aanspannen en fronsrimpel verdwijnt of verzacht.

fronsrimpel

Hoe lang blijft fronsrimpel spierontspanner zitten?

Alle spierontspannerbehandelingen dus ook spierontspannerbehandeling in de fronsrimpel is van tijdelijk aard.  spierontspanner is een tijdelijke spierontspanner, waardoor de (mimische)spieren tijdelijk verslapen. Over het algemeen reageert iedereen op een spierontspannerbehandeling, het effect ervan blijft gemiddeld drie tot vijf maanden aanwezig. In dat tijdsbestek breekt het lichaam spierontspanner af. Omdat het van het individu afhangt kan het weleens voorkomen, dat het effect iets korter aanhoudt dan aanvankelijk verwacht werd. Het komt af en toe voor dat het effect van spierontspannerbehandeling , bij een bepaald persoon, met merk A iets langer aanhoudt dan met merk B, in dat geval wordt altijd gekeken naar een geschikte oplossing voor uw

Wat zijn de voordelen van fronsrimpel spierontspanner?

Er zijn vele voordelen te benoemen voor fronsrimpel spierontspanner. Het is een hele efficiënte manier om van dat boze blik van te komen tevens is je gezicht ontspannen en je ziet er uitgerust en fris uit. Fronsrimpel spierontspanner (evt i.c.m. voorhoofdsbehandelig) kan ook heel goed helpen tegen (spannings) hoofdpijn en/of migraine.

Fronsrimpel spierontspanner is veilig, snel, pijnloos en heel effectief. Na de behandeling heb je niet meer dat boze en vermoeide blik, je gezicht is ontspannen en je ziet er uitgerust uit. Ben je behandeld tegen (spannings) hoofdpijn en/of migraine? Ook dat effect zul je snel merken.

fronsrimpel

Wat zijn de kosten van fronsrimpel spierontspanner?

Net als bij alle andere behandeling hanteren wij zeer scherpe prijzen terwijl de kwaliteit hoog blijft. Er zijn verschillende A en B merken, bij Aesthetic Medico Center hechten we veel waarde aan uw veiligheid om die reden hebben we niet bezuinigd op kwaliteit daarom maken we uitsluitend gebruik van hoogwaardige producten. Als merk voor spierontspanner hebben we gekozen voor A-merk spierontspanner. A-merk spierontspanner is een van topmerken, we hebben de vaste kosten kunnen drukken en dat merkt u in onze prijzen. Fronsrimpel spierontspanner kost bij Aesthetic Medico Center 99 euro, vaak hebben we acties waardoor u nog goedkoper uit bent.